Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

10 värsta sakerna du kan säga till en flygvärdinna

Publicerat 2017-02-20 11:07

Flygvärdinnor möter många härliga kommentarer från resenärer. Visst ingår det i jobbet att tackla olika typer av situationer, men här är några fraser som de helst skulle slippa. Åtminstone enligt en flygvärdinna som vi talat med.

1. "Du skulle inte dö av att le lite."

Vem tror du att du är? Varför skulle jag lyssna på dina order? Du känner inte mig och har ingen aning om hur mitt liv ser ut just nu, eller vad jag känner. Var tacksam att jag kom hit över huvud taget, så att du kan förflytta ditt arsle från punkt A till B.

2. "Du ser trött ut."

Och du ser ut som en *****.

3. "Flygvärdinnor är bara serveringspersonal med en finare titel."

Om du måste prata ner andra så är du förmodligen osäker i dig själv. Viss gör vi vårt bästa för att resenärerna ska ha en fin upplevelse, men vi lever inte på dricks och förväntar oss att bli bemötta med respekt.

4. "Jag är VD! Ge mig en gratis drink!"

Kul att du har lyckats med din karriär, men jag bestämmer själv vem som ska få en gratis drink. Hur ska drinken debiterats - konto eller kredit?

5. "Jag är dålig i magen!"

Ok, det där var för mycket information, tack! Knip din trut och håll igen den tills vi landat.

6. "Du är den drygaste flygvärdinnan, någonsin!"

Åh, jag är hemskt ledsen att du inte fick den plats du tänkt dig. Mitt jobb är att serva dig på planet och bokningar hanteras av en annan avdelning. Men sådan kunskap är irrelevant ? det du mest skulle behöva är en lektion i hur artighet fungerar.

7. "Du gjorde så att vi blev FÖRSENADE!!!"

Helt rätt! Jag gillar dig inte så värst, så jag beslutade mig för att förstöra din tidsplan. Men gissa vad? Det här är min slutdestination också, så jag är också sen.

8. "Jag vill inte besvära, men.."

Varför har du då påkallat min uppmärksamhet? Var snäll och säg vad du har på hjärtat, utan löjliga omsvep, så blir servicen effektivare för alla.

9. "Kan vi ses och ta en drink?"

NEJ! Bara för att jag serverade dig på planet och gav dig ett trevligt bemötande under din resa, innebär det inte att jag är intresserad av något mer.

10. "Kan jag ringa dig?" (män med vigselring)

VERKLIGEN INTE! Bara för att flygbolaget har tvingat på oss kjol innebär det inte att vi är lättfotade. Så din dröm om att flörta med en rar flygvärdinna får du behålla för dig själv.

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×