Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Airtours nylanserar tio dagars resor till Sri Lanka

Publicerat 2014-06-09 13:20

I ett pressmeddelande från Airtours framgick idag att researrangören kommer göra en storsatsning på resor till Sri Lanka. Resenärerna kommer bland annat att kunna se fram emot boende på stranden, utflykter och närhet till lokala sevärdheter. Airtours har tidigare specialiserat sig på cityresor och sol- och badcharter till Medelhavet. Nu utökar resebolaget sitt utbud med vinterlångresor och lanserar resor till Sri Lanka. Tanken är att svenska resenärer ska få uppleva ön under en tio dagars resa som bara sträcker sig över sex arbetsdagar.

Hotell direkt på stranden

Airtours erbjuder sina resenärer åtta olika hotell på Sri Lanka, hotellen ligger direkt på stranden. Resenärer kommer också att kunna bo i staden Negobo vars viktigaste inkomstkälla är fiske och turism. Där finns lugna omgivningar nära havet och det är endast några kilometer till de livfulla affärsgatorna. De resenärer som vill kommer också att kunna bo på mindre orter på sydvästra sidan i Sri Lanka.

För de resenärer som vill uppleva något utöver de vanliga erbjuds mindre orter som orten Bentota, där bor man bredvid stranden och en flod som passar för flodutflykter. På andra sidan floden finns en by med lokala markander och restauranger.

Enligt Airtours pressmeddelande så kommer resorna att gå mellan den 24 oktober och den 20 april och börjar säljas under juni. Airtours resor till Sri Lanka går i huvudsak med QuatarAirways.

Emelie Johansson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×