Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Apollo utökar utbudet till Kroatien

Publicerat 2015-12-10 14:45

Inför sommaren 2016 storsatsar Apollo på Kroatien.

Källa: Wikimedia Commons Bild: Berthold Werner (CC BY-SA 3.0)

Det blir både ökat utbud och nya resmål när Apollo väljer att satsa på Kroatien inför sommaren nästa år. Pula, Pore? och Rovinj, samtliga belägna i Istrien, är resebolagets nyheter 2016.

Pula är Istriens största stad och bjuder på en salig blandning av historia, gastronomi i toppklass och avslappning. Apollo kan från och med nästa sommar erbjuda två hotell på Verudela-halvön, omkring fem kilometer söder om Pula centrum.

Pore? har vuxit till att bli det främsta turistmålet i Istrien och erbjuder en gammal stadskärna med anor från Medeltiden, kristallklart vatten och charmiga kullerstensgränder. Norr och söder om den gamla stadskärnan kan Apollo erbjuda totalt fem hotell.

Rovinj bjuder på likväl storslagen natur som historiska byggnader. Kuststaden i Istrien lockar med bad, utsökt mat och färgglada kvarter. Precis söder om centrala staden kan Apollo erbjuda fem hotell.

Utöver de nya resmålen Pula, Pore? och Rovinj reser Apollo fortsatt till Makarska Rivieran, Podgora, Tucepi, Bol, Supertal, Hvar, Split, Dubrovnik, Cavtat och Mlini.

Apollo reser till Istrien med start den 25 juni nästa år. Sista utresa den 13 augusti.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×