Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Flyg direkt till Punta Cana med TUI

Publicerat 2016-11-15 11:20

Från och med vintern 2017/2018 flyger du direkt med TUI till Punta Cana i Dominikanska Republiken.

Källa: Bild: TUI

TUI blir första svenska researrangör att erbjuda direktcharter till karibiska Punta Cana. Vinternyheten omfattar flertalet All Inclusive-hotell, gourmetrestauranger och arrangörens exklusiva hotellkoncept RUI.

- Punta Cana är ett nytt spännande resmål i det exotiska Karibien. Här omges man av vita stränder, vajande palmer och turkosblått vatten. Det idealiska klimatet och de intressanta sevärdheterna gör Punta Cana till en av våra mest spännande nyheter nästa år, berättar Leyla Öfwerström, informatör TUI Sverige.

En vinterresa till Punta Cana låter dig komma undan det kyliga svenska vädret och du bjuds i stället på temperaturer mellan 25-30 grader. Resmålet är dock mer än bara sol, bad och värme! Här kan du åka på utflykt till huvudstaden Santo Domingo, spela golf, segla katamaran och testa på djuphavsfiske.

Resorna till Punta Cana avgår en gång i veckan från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn under perioden december 2017 - april 2018 och är bokningsbara från och med 15 december i år. I programmet hittar du nio hotell, varav fem är så kallade RUI-hotell med höga kundbetyg och ett med det lyxigaste hotellkonceptet TUI Sensatori.

Se alla resor till Dominikanska Republiken här

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×