Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Malmö Aviation bäst på inrikes

Publicerat 2015-02-13 10:07

I veckan utsågs Malmö Aviation till Bästa Inrikestransportör under Grand Travel Award.

Källa: Pressbild Bild: Malmö Aviation (CC BY-SA 3.0)

Det blev Malmö Aviation som kammade hem pris som bästa inrikestransportör i Sverige under 2014. Till priset, där vinnaren röstades fram av 1 200 personer i resebranschen, var även SAS och SJ nominerade. Priset delades ut för 23:e året.

- Vi är väldigt glada och stolta över att få ta emot priset som årets bästa inrikestransportör. Det är ett fint betyg som vi ska förvalta väl när vi under hösten skapar ett gemensamt bolag tillsammans med vårt systerföretag Sverigeflyg, säger Malmö Aviations försäljningschef Håkan Wahlström i ett pressmeddelande.

Wahlström fortsätter med att berätta om flygbolagets koncept där tolv städer i Sverige smidigt binds samman genom ett gemensamt nav - Bromma flygplats. Tillsammans med Sverigeflyg satsar man nu på att utveckla linjenätet än mer.

Höstens satsning från Malmö Aviation och Sverigeflyg är ytterligare ett steg mot att erbjuda en närmare kundrelation. 

- Vi vill komma ännu närmare och verkligen förstå kundernas behov. Vi tar avstamp i regionernas behov av goda kommunikationer och resenärernas önskan om flexibla och smidiga lösningar. Därtill har vi ett personligt kundbemötande längs hela kundens resa som vi nu kan utveckla ytterligare, berättar Susanne Dahlberg, chef för Braathens Aviation (Malmö Aviation och Sverigeflyg är en del av Braathen-koncernen).

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×