Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Montenegro ny destination med Fritidsresor

Publicerat 2016-09-29 11:02

Fritidsresor fortsätter att utöka sitt sommarprogram. Den här gången med den helt nya destinationen Montenegro!

Källa: Bild: Fritidsresor/Star Tours

Nästa sommar kan du resa till Montenegro tillsammans med Fritidsresor. Researrangören presenterar nu orterna Budva, Be?i?i, Petrovac och Porto Montenegro i landet som är känt för sitt kristallklara vatten och sina charmiga medeltidsstäder.

- Montenegro är ett ungt semesterland med mycket att erbjuda för såväl barnfamiljer som för vuxna som reser utan barn. Här njuter man av det varma klimatet, de fantastiska stränderna och det väldigt gynnsamma prisläget. De som gillar Kroatien kommer även att älska Montenegro, säger Leyla Öfwerström, informatör Fritidsresor/TUI.

På den omtyckta badorten Budva erbjuds boende på ett helt nyrenoverat Blue Star-hotell med både familjevänliga aktiviteter och med närhet till stadens livliga centrum. Be?i?i, som kallas 'Budvas lillasyster', är en mindre och lugnare ort och i Petrovac hittar du vidsträckta stränder och historiska besöksmål. I Porto Montenegro flödar lyxen med en ypperlig marina och landets främsta lyxhotell.

Fritidsresor erbjuder resor till samtliga orter från Stockholm och Köpenhamn under perioden 21 maj - 24 september. Resor till Montenegro hittar du här

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×