Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

SAS piffar upp

Publicerat 2014-06-02 12:12

Det blir ett nytt underhållningssystem, trådlös internetuppkoppling och nya bekväma stolar när SAS uppgraderar sina långdistansflygplan. 7 av flygbolagets Airbus A330 och A340 kommer att moderniseras för att skapa en lyxig hotellkänsla. Förbered dig på en helt ny flygupplevelse!


Det första planet med den förbättrade kabinen kommer att tas i bruk i början av nästa år och man räknar med att införa resten av flygplanen i trafik det följande året. De uppfräschade planen kommer att flyga till bland annat New York, Houston, Tokyo och San Francisco. Fokus har legat på komfort och lyx. Man vill skapa en avslappnande och inbjudande atmosfär och har valt material och färger därefter.

"SAS kunder får en helt ny reseupplevelse med våra uppgraderade kabiner. Den nya interiören är designad utifrån våra frekventa resenärers behov och stärker vårt kunderbjudande markant"

- Rickard Gustafson, VD och koncernchef SAS

Platserna i SAS Go och SAS Plus kommer att ha större utrymme tack vare smartare förvaringsmöjligheter. Det kommer inredas trendigt och modernt inriktat på komfort. Att flyga med SAS långdistansplan ska ge en känsla av att befinna sig på hotell. Platserna i SAS Business osar lyx. Det kommer vara möjligt att fälla ned stolarna helt för de som önskar att sova eller njuta av en god massage - ja, stolarna har en massagefunktion! Sussar gör man sött under sängkläder från Hästens. I alla klasser kommer det monteras ett on-demand underhållningssystem med HD-skärmar. Beroende på var man sitter varierar storleken på skärmarna: SAS Go - 9 tum, SAS Plus - 12 tum och SAS Business - 15 tum. Över hela flygplanet kommer det att finnas trådlös internetuppkoppling. 

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×