Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Fritidsresor satsar regionalt

Publicerat 2015-09-01 12:22

Fritidsresor fortsätter att satsa på regionala flygplatser.

Källa: Wikimedia Commons Bild: Carlo Pelagalli (CC BY-SA 3.0)

För första gången i historien kommer Skellefteå Airport att få vintercharter, en flygplats där Fritidsresor idag endast erbjuder charter under vår, sommar och höst. Det nya charteralternativet kommer att gå till populära Gran Canaria.

- Fritidsresors satsning på direktcharter till Gran Canaria är ett utmärkt komplement till vårt övriga utbud, kommenterar Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport, i ett pressmeddelande.

Skellefteå är dock inte den enda flygplatsen som får utökat utbud. Fritidsresor satsar även på Kalmar, Jönköping, Umeå och Luleå, som får en ny sommardestination i form av italienska Sardinien.

- Fritidsresors satsning på ytterligare en intressant destination, Sardinien, är vi naturligtvis mycket glada för med framförallt gläder det säkert alla våra ressugna passagerare att från hemmaplan få ett nytt attraktivt resmål, säger Ann-Christin Viklund, flygplatschef Luleå Airport.

I samma veva utökas även utbudet av resor till Sardinien från Göteborg Landvetter Airport. Totalt kommer flygplatsen få 28 avgångar, vilket är en ökning med 22 procent, eller 6 avgångar. 

- Vi är glada för att Fritidsresor fortsätter öka utbudet från Göteborg Landvetter Airport. Fritidsresors utökade satsning är en framgång som är till stor glädje både för regionen och våra resenärer, säger Landvetters flygplatschef Charlotte Ljunggren.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×