Logotyp
Logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Israeliska nyheter från Airtours

Publicerat 2017-05-31 09:05

Airtours presenterar nu två av vinterns nyheter - Tel Aviv och Eilat i Israel.

Med start i höst är det möjligt att flyga till två av Israels mest populära destinationer tillsammans med Airtours. Researrangören kan nu presentera storstaden Tel Aviv samt badorten Eilat.

Israeliska staden Tel Aviv finner du endast en 4 timmar och 35 minuter flygresa bort från Stockholm. Här bor du i en pulserande storstad alldeles vid Medelhavet, där den genomsnittliga dagstemperaturen under oktober månad är otroliga 27 grader. Ett utmärkt alternativ till Kanarieöarna!

- Tel Aviv är den ultimata kombinationen mellan pulserande storstadsliv, världsberömd arkitektur och fantastiska stränder vilket vi vet att många av våra resenärer efterfrågar, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef Airtours.

I södra Israel ligger den klassiska badorten Eilat, som varit välbesökt under flera decennier. Staden, som ligger belägen intill Röda Havet och omges av ett sprudlande korallrev, är perfekt för turisten som älskar dykning och snorkling. Eilat lockar dessutom med ett torrt och varmt ökenklimat, oslagbara stränder och ett livligt nattliv.

- Eilat har ett unikt läge eftersom staden angränsar till fyra olika länder, bland annat Jordanien och Egypten. Vi kommer dessutom att erbjuda rundresor till Palestina med möjlighet att besöka såväl Betlehem som Jerusalem, vilket mer eller mindre är ett måsta då man besöker Israel, berättar Stefan Chatzopoulos.

Du reser till Tel Aviv med Airtours från och med den 1 september i år. Till huvudstaden är det möjligt att boka resa året om medan reseperioden till Eilat sträcker sig mellan 28 oktober och 24 mars.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten ×